tirsdag den 22. maj 2012

Søndagshygge i Mumbai

Søndag er lig med afslapning, da det er vores fridag hernede. Så der skal bare slappes af og nydes det gode vejr. De andre dage hvor vi er på arbejde, er det jo ikke meget sol vi ser, så derfro belsuttede vi igår at tage på hotel og ligge ved pool og solbade.
Der er strande hernede, men det er ikke nogen man ligger og solbader på, da de ofte er beskidte af affald og ligende og mere strande de lokale anvender til at lege, spille og generelt bare gå lidt rundt på. Der er INGEN der ligger ned og solbader på dem. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg ville bade i havet grundet affald mm.

Nå men vi lejede os ind på et hotel i nærheden, og nød solen i ca 35 graders varme. Det luftede heldigvis en del igår, så det føltes faktisk ikke så slemt igen. Luftfugtigheden er også ved stige grundet den kommende monsun, så det er med til at det ikke føles helt ulidelig varmt, men bare dejligt :-)
På vej ned til hotellet/poolen, fik vi da lige taget lidt sightseeing billeder...


Venstre: gaden vi bor på. Højre: Hellige køer i Indien - turde dog ikke gå for tæt på disse store horn...

Lignede en der skulle giftes - stort optog og fest og farver
 Så blev det pooltime, efter at have gået i ½ time i varmen...

Pool time med udsigt over havet


Poolen... :-)
Om aftenen tog vi Joggers park, som er en lille park, men en form for grus løbebane, hvor folk løber eller powerwalker rundt. Det er på trods af at der kun er ca 400 m rundt. Men man kan ikke rigtig gå/løbe i gaderne, da trafikken er kaos, så dette park er utrolig populær. Det fantastiske var så at vi mødte det danske par vi spise middag hos i Mumbai i Januar, da vi var hernede for at se byen mm inden vi besluttede os for at flytte. Ren tilfældighed, men super hyggeligt - så kunne jeg lige få nogle gode fif med, ang mad og gode steder at besøge i Mumbai. Fedt at have mødt så søde mennesker!
Let the music play


Klar parat start

Udsigt ind over Mumbai by fra Parken, der ligger helt ned til vandet


Happy face :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar